Artikel over landelijke show in Wellensittich Welt

Wellensittich Welt

Algemeen: Reünie Veenendaal

Door Hans van Hese

We hadden het al eens geopperd om een reünie te organiseren van de keurmeesters die in de jaren tachtig twee dagen de keuringen verrichten van de PSC in Veenendaal.
De eerste afspraken werden al een 1¾ jaar geleden gemaakt, maar voordat je iedereen heb  benaderd ben je toch al een tijdje verder maar op zaterdag 23 augustus was het toch zover, iedereen die  kon was erg enthousiast en zag er naar uit.

De groep keurmeesters van toen als vaste kern waren Nico Noorlander, Kor Zegelaar, Sieb Harkema, Arie Versluis, Heine de Vries en Hans van Hese, de groep was groter, maar wisselde van samenstelling, zoals Harry van Doorne en Wiebe Weening. Henk Bakker was er ook altijd bij, maar helaas is hij niet meer onder ons.

Lees meer...

Leuke vergelijking.

Op 23 juni 2012 hield de plaatselijke vereniging Zang & Kleur in Zevenhuizen een Jonge Vogelshow.
Hier worden zowel zebravinken, tropen, agaporniden, grote parkieten, kleine grasparkieten en standaard grasparkieten gevraagd.
Aangezien ik daar lid ben heb ik ook meegedaan met mijn standaard grasparkieten. Mijn winnende standaard grasparkiet heb ik voor de leuke vergelijking samen met een kleine grasparkiet in een showkooi gezet.

Lees meer...

Gezocht; blauwe, tamme grasparkiet voor BNN serie!

Momenteel zijn wij met Pupkin Film bezig met de productie van de serie Van God Los 3 voor BNN.
Deze nieuwe afleveringen zullen vanaf september 2013 op tv te zien zijn.

Voor aflevering 3 zijn wij op zoek naar een tamme blauwe grasparkiet. Bij deze hoop ik een liefhebber/kenner te vinden die mij kan helpen in deze zoektocht!

De parkiet zal ongeveer 2 dagen een rolletje gaan spelen en zal zo tam moeten zijn dat deze ook bij onze acteur op zijn arm/hand wil blijven zitten. De 2 dagen zullen vallen tussen 17 en 28 februari  2013 en zullen in omgeving Amsterdam worden opgenomen. Er staat een kleine, nader te bepalen, vergoeding tegenover.
We zoeken enthousiaste liefhebbers die het leuk vinden hun parkiet op tv terug te zien. Uiteraard mag je op de set blijven zolang nodig en krijg je zo ook een kijkje in de keuken van de filmwereld!

Ken of ben jij iemand met een parkiet die deze rol aan zou kunnen?

Mail of bel Elya: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-18295497


Ik hoor graag van je en groet,
 

Elya Salié

assistent productieleider | pupkin film
weesperzijde 4 | nl-1091 ea amsterdam

m: +31 6 182 954 97
t: +31 20 489 50 88 | f: +31 20 489 50 87
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.pupkin.com

Het internet staat vol met informatie over ontzettend veel onderwerpen. Om uw zoektocht iets te vergemakkelijken hebben wij hier een aantal links geplaatst zodat u snel die informatie zoekt die u nodig heeft of om u gewoon op weg te helpen naar websites van anderen die hun hobby met u willen delen.

Om uw zoektocht iets te vergemakkelijken hebben wij de links ondergebracht in categoriën welke u in het menu kunt selecteren.