Artikel over landelijke show in Wellensittich Welt

Wellensittich Welt

Algemeen: Reünie Veenendaal

Door Hans van Hese

We hadden het al eens geopperd om een reünie te organiseren van de keurmeesters die in de jaren tachtig twee dagen de keuringen verrichten van de PSC in Veenendaal.
De eerste afspraken werden al een 1¾ jaar geleden gemaakt, maar voordat je iedereen heb  benaderd ben je toch al een tijdje verder maar op zaterdag 23 augustus was het toch zover, iedereen die  kon was erg enthousiast en zag er naar uit.

De groep keurmeesters van toen als vaste kern waren Nico Noorlander, Kor Zegelaar, Sieb Harkema, Arie Versluis, Heine de Vries en Hans van Hese, de groep was groter, maar wisselde van samenstelling, zoals Harry van Doorne en Wiebe Weening. Henk Bakker was er ook altijd bij, maar helaas is hij niet meer onder ons.

Register to read more...

Het internet staat vol met informatie over ontzettend veel onderwerpen. Om uw zoektocht iets te vergemakkelijken hebben wij hier een aantal links geplaatst zodat u snel die informatie zoekt die u nodig heeft of om u gewoon op weg te helpen naar websites van anderen die hun hobby met u willen delen.

Om uw zoektocht iets te vergemakkelijken hebben wij de links ondergebracht in categoriën welke u in het menu kunt selecteren.

 

Leuke vergelijking.

Op 23 juni 2012 hield de plaatselijke vereniging Zang & Kleur in Zevenhuizen een Jonge Vogelshow.
Hier worden zowel zebravinken, tropen, agaporniden, grote parkieten, kleine grasparkieten en standaard grasparkieten gevraagd.
Aangezien ik daar lid ben heb ik ook meegedaan met mijn standaard grasparkieten. Mijn winnende standaard grasparkiet heb ik voor de leuke vergelijking samen met een kleine grasparkiet in een showkooi gezet.

Register to read more...